Moneda TRG COIN
este lansata!

Trage-Mă urmărește viitorul serviciilor de asistență rutieră.

TRG COIN este o monedă deflaționistă

TRG COIN este o monedă deflaționistă, care acordă recompense holderilor săi. Faptul că moneda este deflaționistă, înseamnă că oferta totală de piață este în scădere contiună. Așadar, odată cu creșterea lichidității și a prețului per monedă, având cantitatea de monede în scădere, prețul per monedă se va afla într-o creștere constantă. Acest model deflaționist a fost adoptat, datorită avantajului pe care îl prezintă față de procesul de inflație. Inflația este reprezentată de o creștere generală a prețurilor și de o scădere a puterii de cumpărare ale unei monede.

Intuitivă

Am creat un design intuitiv ca să te simți confortabil şi să foloseşti cât mai uşor aplicaţia. Elementele monocromatice vor face mai uşoară focalizarea pe ce contează cu adevărat.

Inteligentă

Sistemele de plată, de descriere a problemelor au fost gândite în așa mod încât să ușureze drumul platformelor pâna la tine.

Venit constant

Am creat un sistem financiar avantajos atât pentru firmele de tractări cât şi pentru clienţi. Veniturile vor fi mereu transparente și constante datorită clienților fideli.

$TRG COIN

Gândită special pentru tine

Fie că ești o firmă ce deține 30-100 de platforme de tractat sau deții o singură platformă, aplicația noastră este gândită special pentru firmele de tractări de toate mărimile.

Pentru utilizatorii clienţi am gândit un sistem rapid şi simplu prin care să poată cere ajutorul remorcilor cu care să comunice în timp real prin intermediul aplicaţiei.

Pentru schimbarea unei singure înregistrări, este necesară verificarea si aprobarea unui întreg lanț de înregistrări criptate. Acest fapt făcând fraudarea practic imposibilă. Un alt avantaj privind securitatea informațiilor, este acela că informația este distribuită la nivel de rețea si nu pe un singur server. Acest lucru duce la imposibilitatea interceptării și a furtului de date. Față de tehnologiile precedente, se reduc semnificativ costurile, datorită operării și programării mai eficiente.

Smartchain este un Blockchain independent. Acesta înfățișează forma unui ecosistem multifuncțional, care revoluționează conceptul de blockchain cu ajutorul inteligenței artificiale colaborative pentru a elimina lacunele în gestionarea și implementarea eficientă. Popularitatea ecosistemului Binance Smart Chain se datorează facilităților pe care aceștia le oferă. Acest ecosistem dispune de wallet, piață de tranzacționare, infrastructură pentru a crea propriile monede și securitate sporită. Din acest punct de vedere, moneda TRG COIN funcționează în cadrul acestui ecosistem și beneficiază de toate facilitățile acestuia.
The popularity of the Binance Smart Chain ecosystem is due to the facilities which it offers. This ecosystem has wallet, market trading, infrastructure to create its own currencies and security increased. From this point of view, the TRG COIN currency operates within this ecosystem and benefit from all its facilities

Activele digitale reprezintă proprietăți digitale. Acestea se achiziționează de pe piețele de specialitate. În prezent, activele digitale sunt reprezentate în cea mai mare parte de crypto-monede și NFT-uri. Acestea au avantajul de a crește considerabil în valoare, pe o perioadă scurtă, datorită conexiunii lor cu lumea IT, care manifestă cea mai rapidă dezvoltare industrială. Din acest punct de vedere, mulți investitori sunt atrași de acest potențianl al activelor digitale și se decid să investeasca în acestea. Activele digitale pot veni sub formă de monedă digitală sau conținut intelectual. Acestea beneficiază de securitatea și infrastuctura tehnologiei Blockchain, în ecosistemul căruia funcționează.
From this point of view, many investors are attracted to this potential of digital assets and decide to invest in them. Digital assets can come in the form of digital currency or content intellectual. They benefit from the security and technology infrastructure Blockchain, in whose ecosystem it operates.

Utilitatea acestei monede vine din adopția de către comunitate și de către alte societăți. Totodată, moneda TRG COIN este un activ digital care oferă dobândă activă deținătorilor săi. Aceste unități sunt în faza de incipient a proiectului, insă pe parcurs, moneda va dobândi și utilități adiționale. Proiectul TRG COIN este unul transparent, unde contractele și adresele de portofel se pot verifica prin intermediul BSCscan, iar toată activitatea se desfășoară sub ochii comunității.
The TRG COIN project is a transparent one, where contracts and Wallet addresses can be verified via BSCscan, and all the activity takes place under the eyes of the community.

Datorită abordării pe care proiectul nostru o are asupra adresării problemelor sociale contemporane, a dezvoltării comunităților Trage-ma și a spori parteneriatele strategice, considerăm că acest proiect are un real potențial de succes. Echipa administrativă, de management, consilierii și terții la proiect sunt profesioniști cu diverse specializări reuniți pentru a dezvolta împreună acest proiect. Profilul de activități pe care TRG COIN îl cuprinde este unul vast și nu cuprinde limitări.
Acest lucru înseamnă că TRG COIN este maleabil și poate evolua conform nevoilor societății și tendințele economice. Totodată, proiectul TRG COIN își propune să devină un ecosistem umbrelă, care să însumeze o multitudine de organizații. Așadar, planul de expansiune a proiectului are în vedere integrarea și a altor societăți sub egida TRG COIN.

$TRG Coin

POTENȚIALUL BLOCKCHAIN

Blockchain-ul este o bază de date, respectiv un registru în care sunt stocate datele utilizatorilor, precum operațiunile care au loc între utilizatori. După cum implică și numele, blockchain-ul este alcătuit dintr-un șir de blocuri digitale cu o identitate unică, numită hash. În cadrul acestui lanț, fiecare bloc conține informații despre hash-ul blocului anterior, până la blocul originar al șirului. Un blockchain reprezintă un registru deschis, ceea ce înseamnă că poate fi accesat de orice utilizator, la nivel global, cu un computer și o conexiune la internet. În momentul în care se efectuează o operațiune, computerul primește o copie a registrului.
Asta înseamnă că lanțul de blocuri controlat de o singură entitate centrală, ci de numeroși utilizatori din toată lumea. Acestea înregistrează orice schimbare efectuată în sistem.

Contract Address: 0xd63f0d41e643dd5078920f1328b93ee88fb0a35b

Original Supply : 1,000,000,000,000,000

Token ticker: TRG COIN ($TRG); Decimals: 9
Locked Liquidity for 1 Year No Team Tokens No Dev Wallet Tokens!!
50%

Burned

30%

DxSale Launchpad

10%

Strategic Reserve

10%

Project Tokens

Tax distribution

13.5%

Transaction tax

3.5%

Project sustainability

6%

Strategic reserve

4%

Holder Rewards

Septembrie 2021
Update la siteul web. 2500 membri in grupul de Telegram
Octombrie 2021
Presale soft cap 39 BNB Hard Cap 75 BNB

Burn: 51%DxLock: 0%Presale: 15%Liquidity: 12%Unlocked: 22% $TRGDistribution

Noiembrie 2021
Prezentarea proiectului cu ajutorul influencerilor. Listare pe CoinGeco. 1000 de detinatori TRG COIN
Februarie 2022
10.000 de membri Telegram. Amploare de marketing de influență. Listare pe CEX minor.
Mai 2022
Actualizare și promovare a aplicației Trage-ma pe piața din România
Iulie 2022
Implementați portofelul COIN în aplicația Trage-ma

Whitepaper RO

Whitepaper EN

Descarcă acum aplicația și intră în comunitate

Intră acum în comunitatea noastră și poți beneficia de servicii premium, asistență în trafic oricând și oriunde.

$TRG BSC TOKEN is a deflationary token offered by Trage-mă.ro, a road assistance & business development company.  $TRG TOKEN grants 4% rewards on transactions to its holders. We invite you to our telegram group, where we will announce the public launch.

Phone: +40 756 395 773

© Copyright TRAGE-MA 2021